Thermoshirts onder de wedstrijdtenues

Beste meiden,

De nieuwe tenues van Liona zijn nu officieel uitgereikt en de eerste wedstrijden zijn al aankomend weekend. Aangezien we nog wel in het winterseizoen spelen, is het wellicht handig om een thermoshirt te nemen met lange mouwen. Het is natuurlijk geen ‘must’ en als je hem al hebt prima!

Vanuit de KNVB is gesteld dat de theormokleding die onder het shirt met korte mouwen wordt gedragen, in de kleuren van de club moeten zijn vanwege de herkenning en eenheid van het team. sv Oudererkerk heeft hier gekozen voor wit. theromoshirts met korte mouwen mogen alle kleuren hebben die je wilt, zolang ze maar niet zichtbaar zijn.

Graag adviseren wij de meiden dan ook om een wit thermoshirt aan te schaffen. sv Ouderkerk biedt de mogelijkheid om dit te doen via onze leverancier Liona Soccer. Eenmalig biedt Liona Soccer deze thermoshirts aan voor € 14,00 bij deze eerste bestelling. Bestel je later, dan kosten de thermoshirts € 17,00 en zijn ze online verkrijgbaar. Hierover volgt snel meer informatie.

Natuurlijk staat het je vrij om zonder theormoshirt te spelen of één aan te schaffen van een ander merk.

Wil je een Liona thermoshirt bestellen, geef dan je naam, teamnaam en maat door aan:
saschavanderlaak@gmail.com uiterlijk vrijdag 16 februari 2018.

Het thermoshirt en de maten zie je hier!

De levering is aan de kledingcommissie en je ontvangt een bericht als ze binnen zijn en je de shirts kunt ophalen. Bij het ophalen bij sv Ouderkerk, is ook de betaling van deze shirts. Graag pin en anders contant bij het ophalen.

Wees dus voorbereid voor de kou en als het weer lekker weer wordt, heb je heerlijke korte mouwen!

Met vriendelijke groeten,
De kledingcommissie sv Ouderkerk