Voetbalkamp zondag selectie

Op vrijdag 12 januari met de bus naar Geldrop. Een groot deel van de selectie mee inclusief begeleiding van de staf. Bij aankomst de kamers regelen in Brabantse Boerin en gelijk door naar lasergame voor een onderlinge competitie. Uiteindelijk bleek Tim Baas na 3 spelletjes de beste schutter. De volgende dag hadden we een oefenwedstrijd op het programma staan tegen vv Braakhuizen uit Geldrop, een tweede klasser.

De uitslag was uiteindelijk 3-3 en een wedstrijd met twee gezichten. Eerste helft 3-0 achter maar op karakter in de laatste minuut gelijk. In de avond naar Eindhoven en daar heerlijk gegeten en uiteraard ook even de plaatselijke horeca bezocht. De volgende morgen moest iedereen scherp om 11.00 uur aanwezig zijn voor het gezamenlijke ontbijt en om bij te praten. Om 13.00 uur gingen we weer met de bus huiswaarts.

Een mooi en geslaagd weekend voor de onderlinge teambuilding en alleen maar tevreden koppies.

Onze dank gaat uit naar de sponsors van de businessclub die dit mogelijk hebben gemaakt. Nu op naar de tweede seizoenshelft met goed spel en dito resultaten.

Sander Toussaint

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.