De derde helft van… Zondag 5 – Zondag 4 februari – Strijd Passie Dorst

In alle stilte is Zondag 5 bezig met de voorbereiding van hún derde helft. Zij zullen ervoor zorgen dat zondag 4 februari een derde helft krijgt om niet snel te vergeten. Wat zij gaan organiseren is nog niet bekend, maar het team van coach Michiel Groen staat bekend om haar unieke selectie van zangertjes. Zo komt bijvoorbeeld zanger Chris uit de vijver van zondag 5, de man van misschien wel het meest memorabele optreden op het complex van sv Ouderkerk ooit. Wat het ook wordt, houd zondag 4 februari vrij in uw agenda want dit mag u niet missen!

‘De derde helft van…’ is een nieuw concept van de feestcommissie van sv Ouderkerk. Elk seniorenteam ‘organiseert’ één keer per seizoen een derde helft en is daarmee verantwoordelijk voor gezelligheid in de kantine. In samenwerking met de feestcommissie kunnen zij bijvoorbeeld beslissen over de muziek, een zangertje inhuren of iets compleet anders regelen. Zo organiseerde Zondag 3 een muziekbingo en riep een ander team al snel een rodeo te boeken voor op het terras. Via Facebook en de website blijft u op de hoogte van alle festiviteiten!