Oliebollen Toernooi 2017

Ook dit jaar organiseren wij weer het sv Ouderkerk Oliebollentoernooi in de Bindelwijk. Al onze jeugdteams kunnen zich aanmelden, dus van JO8 tot JO19 en natuurlijk ook alle MO teams! De spelers worden gemixt over verschillende teams, zodat je ook met anderen komt te voetballen, waarbij we wel leeftijdsgroepen maken. Een ieder dient zijn eigen voetbalkleding (geen sv Ouderkerk tenues) te verzorgen.  We werken tijdens de wedstrijden met hesjes, dus kleur van T-shirt maakt niet zoveel uit. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen starten. We hebben een heel strak schema om een ieder zoveel mogelijk te laten voetballen.

Ouders en leiders/trainers zijn natuurlijk van harte welkom om te kijken en aan te moedigen. Wij zoeken ook nog hulp voor de organisatie dus laat het via onderstaand mailadres weten als je wilt helpen, kan ook voor een dagdeel!

Praktische info:

• speeldagen zijn 27 december en 28 december van 9.00-18.00 uur
  • Aanmelden bij je leider
  • Leider verzamelt alle aanmeldingen (voornaam + achternaam, team waarin je nu speelt)
  • Leider stuurt info uiterlijk 17 december naar olieboltoernooisvo@gmail.com  (let op, nieuw mailadres!)
  • Bij de aanmelding graag voorkeursdag vermelden: kan alleen 27 december / kan alleen 28 december / kan beide dagen / kan niet aanwezig zijn.
  • Vooraanmelding is noodzakelijk
  • Zelf T-shirts, broek, kousen en ZAALschoenen meenemen

Op basis van aanmelding zullen wij de definitieve speeltijden vaststellen en zsm na 17 december via de site bekendmaken.

De Jeugdcommissie