In memoriam Riet van den Berg (05-12-1944 – 19-12-2017)

Wij ontvingen vandaag het droevige bericht dat oud-lid Riet van den Berg op 73-jarige leeftijd is overleden. Het bestuur wenst de familie in deze moeilijke tijden veel sterkte toe.

Hoewel Riet haar vrijwilligerstaken in de tijd bij N.E.A. heeft gedaan, zijn velen van ons haar niet vergeten en beseffen wij maar al tegoed hoe belangrijk zij geweest is voor de vereniging. Riet heeft veel werk verricht voor de kantine, dat was bijna vanzelfsprekend, want haar man Dick zat in die tijd in het bestuur.

Riet deed de inkopen voor de kantine en verder regelde zij de bar- en keukenbezetting. Ze was bijna 24/7 in de weer voor de vereniging en stond zelf regelmatig achter de bar of in de keuken. Riet was de kantinecommissie in één persoon!

Verder zat Riet in de activiteitencommissie en zij zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes werd verzorgd. Ook op feestavonden was Riet haast altijd aanwezig om alles in goede banen te leiden. En Riet maakte daarna ook nog eens alles schoon. Want in die tijd werd bijna alles nog gedaan door een grote groep vrijwilligers en daar was zij er één van.

Riet was voor velen een voorbeeld en zal enorm worden gemist.

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *