Rene de Jong

Rene de Jong speelt zondag laatste wedstrijd bij zondag 1

Keeper Rene de Jong, winnaar van de Gouden Schoen seizoen 2016-2017 en dit seizoen alweer 3 maal verkozen tot speler van de week speelt zondag uit tegen United sv /Davo zijn voorlopig laatste wedstrijd voor sv Ouderkerk.

Rene gaat samen met een goede vriend een wereldreis maken, op 28 november vliegt Rene naar Nieuw Zeeland, vervolgens gaat hij op 18 januari naar Vietnam dan via Cambodja naar Thailand om vervolgens op 17 februari weer voet op Hollandse bodem te zetten.

De spelers, Technische staf en uiteraard de supporters van de zondag 1 wensen Rene een mooie reis en hopen dat hij niet in een of ander Aziatisch land een contract gaat teken.

Het zal voor zijn tijdelijke stand-in (wie dat ook mag zijn) niet mee vallen om het niveau van Rene te evenaren.

Herman van Luijn