Ook dit jaar weer een geweldige bloembollen verkoop!

Afgelopen dinsdag hebben een groot aantal O12-O15 team huis aan huis bloembollen verkocht. Ieder jaar een mooie actie waarbij de jeugd zelf actief is om voor SV Ouderkerk geld op te halen. Gezien het feit dat er in oktober al wordt gevraagd wanneer we weer bloembollen gaan verkopen lijkt deze actie ook bij de bewoners van Ouderkerk te voorzien in een behoefte, een mooie win-win!

Natuurlijk willen wij de jeugdleden en begeleidende ouders bedanken. En daarnaast zeker ook Johan van der Neut (JUMBO) voor het beschikbaar stellen van de zakjes en Kees Verheul Jr. voor het beschikbaar stellen de bus. Ook zeker onze dank aan alle inpakkers die vorige week zaterdag de 30.000 bollen in 1500 zakjes hebben verpakt.

Speciaal dank aan Gea Elenbaas, Edwin de Haan en Dirk Verheul omdat zij achter de schermen deze actie hebben opgezet en begeleid!

2e kans

Voor degene die niet thuis waren of geen klein geld hadden, komende zaterdagochtend (25 november) zal er nog een mogelijkheid zijn om bij SV Ouderkerk bloembollen te kopen in de kantine. Maar wees er snel bij, er zijn niet veel zakjes meer en… op=op!

Met vriendelijke groeten,

De Jeudcommissie