VR35+ sloeg weer toe!

We mochten weer! De dames van VR35+ waren weer toe aan een goede wedstrijd. Na onze eerste overwinning 2 weken geleden tegen Fortius waren we zelfverzekerd. We hadden toen met 8-0 gewonnen en durfden alles wel aan. KFC uit Koog aan de Zaan waren vorig seizoen onze geduchte tegenstanders. Het scheelde maar 1 punt of wij waren voor het eerst kampioen geworden! Dus de wedstrijd zaterdag tegen KFC wilden wij gewoon winnen en die voorsprong pakken. Na al onze trainingen met Tim Beaumont hadden wij nu echt een goed ingespeeld team. Helaas moesten we een aantal keyplayers missen, maar wij hadden beloofd om hun afwezigheid goed te maken door te knallen.
Wat was het heerlijk weer zaterdag! Echt genieten. We waren snel omgekleed en waren al aan het warm lopen en inschieten, toen de tegenstanders toch wel te laat aan kwamen lopen. Wij lieten ons hier niet door intimideren. In de eerste helft stond het na ongeveer 15 min spelen door een mooi doelpunt van Kirsten (ingehuurd) 1-0. Een harde bal tegen onderkant lat en zo onderaan het goal en snoeihard in. Dat was een opluchting. KFC hadden een aantal erg goede speelsters en ze waren erg goed in storen. Het werd dan ook 1-1 en zo gingen we de rust in.
In de rust even team meeting en opnieuw opstelling maken die wel werkt. We moesten onze eigen spel spelen. Dus hup, het veld op en eigen spel neerzetten en strategie uitvoeren. Onze vrijwillige scheids Udo (waarvoor nog dank!) gaf het start signaal van de tweede helft. We moesten er tegen aan. Gelukkig, een doelpunt van Kris (ingehuurd) en we staan 2-1 voor. En kort daarna een prachtig doelpunt van een vrijgespeelde Paulijn. 3-1! Wauw, gaat best lekker. Toch was het een zware wedstrijd en mogen sommige toch echt wel iets doen aan haar conditie (ik spreek ook voor mijzelf). Tegendoelpunt kon niet uitblijven. 3-2. Maar we staan nog voor. Een mooie voorzet van Sascha was bedoeld voor Hella die in kwam lopen. Gek genoeg had deze voorzet een hele rare curve en effect en rolde pardoes het doel in. En dat is 4-2. De tegenpartij rook onze vermoeidheid en scoorden ook weer. 4-3. Ja, dit konden we toch niet laten gebeuren? Het is onze wedstrijd! Een lange voorzet van Sascha richting de spits Hella en Hella maakt het in haar eentje af. 5-3. Nog maar paar minuten en helaas valt daar de 5-4. En nu de deur dicht houden. Nog maar 2 minuten… Onze keepster hield het verder dicht. Wat een super keeper hebben we in ons team! Cynthia is gelijk ‘woman of the match’ uitgeroepen. Wat die allemaal tegen heeft gehouden is zo knap en wij zijn er blij mee.
Het eindsignaal…. pffff. Eindstand 5-4, dus 2 wedstrijden en 6 punten in de pocket. Nu herstellen en op naar de volgende wedstrijd.
Komen jullie ook eens kijken? 11 nov 2017, 12:00 hebben we weer een thuiswedstrijd tegen Kockengen. Zien jullie dan.
De voetbalgroeten,
Sascha van der Laak
En het gehele VR35+ team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.