Uitspraak KNVB sv Ouderkerk JO17 – FC Weesp JO17

Uitspraak KNVB SV Ouderkerk JO17 – FC Weesp JO17

De KNVB heeft uitspraak gedaan n.a.v. de getuigenverklaringen rondom de wedstrijd SV Ouderkerk – FC Weesp.

M.b.t. de gestaakte wedstrijd heeft de KNVB besloten geen van beide clubs schuldig te bevinden. De resterende tijd moet worden uitgespeeld.

De assistent scheidsrechter van SV Ouderkerk wordt bestraft wegens “Het op buitenproportionele wijze trachten twee spelers uit elkaar te houden“, hij mag 2 wedstrijden geen functie uitoefenen.

De speler van FC Weesp heeft een schikkingsvoorstel ontvangen voor 8 wedstrijden schorsing, het is bij het bestuur niet bekend of dit voorstel is geaccepteerd door de speler en/of FC Weesp.

SV Ouderkerk veroordeelt iedere vorm van geweld en verwacht van haar leden dat zij de regels naleven en zich te allen tijden sportief gedragen.

Namens het Bestuur,

Marco Bakker