SVO vrouwen- en meisjes teams

“Vruchtbaar weekend voor de SVO vrouwen- en meisjes teams”
De afgelopen zomer was al “de zomer” van alle dames sport. Er zijn zo veel kampioenschappen gewonnen door de individuele sportster en damesteams. Het was een fantastische en vruchtbare zomer! En laten we deze trend nu gewoon even doortrekken naar sv Ouderkerk! De meiden en damesteams hebben het afgelopen weekend fantastisch gedaan. Van de in totaal 10 teams hebben er 6 gewonnen, een erg mooi resultaat.

Laten we beginnen met de MO13-1 die thuis een oefenpot speelde en met 6-0 heeft gewonnen. Veel geleerd in deze wedstrijd, vooral rondspelen maar vooral genieten.

De MO17-2 speelde uit bij Tos Actief en wonnen met 3-5. MO17-1 speelde thuis tegen Amstelveen Heemraad en won met 3-1.

Dan de senioren VR3 zij speelde uit tegen sv RAP en wonnen deze wedstrijd met 0-2. VR2 speelde thuis tegen ‘s Graveland en speelde gelijk 3-3, dus toch 1 punt thuis gehouden. Ook VR1 speelde thuis, tegen EVC en maakte hun in met 5-0. Een top overwinning. En dan VR 35+ die uit speelde tegen Fortius en met 3 punten thuis kwamen. Ze hebben 8-0 gewonnen!

Het gaat dus goed met onze meisjes- en vrouwenteams. En dat mag zeker gezegd worden. En er staan nog meer positieve dingen te gebeuren voor de meisjes- en vrouwenteams. Daarover later meer.

Voor nu, kunnen en mogen we deze successen zeker vieren! Wil je ook de meisjes en vrouwen aanmoedigen, dan ben je zeker van harte welkom langs de lijn. Jullie hulp en aanmoedigingen en interesse worden zeer gewaardeerd en zijn zeker ook nodig. Lets go!

Sascha van der Laak

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.