Strandvliet Assurantie plaatst een sponsorbord langs het hoofdveld

sv Ouderkerk

Sponsor Nieuws Sponsor Nieuws Sponsor Nieuws Sponsor

Strandvliet Assurantie plaatst een sponsorbord langs het hoofdveld

Strandvliet Assurantie, Ronald Boerrigter de vader van Mathias spelend in de JO 11-1 en heeft zelf jarenlang gespeeld in de selectie van NEA, heeft Strandvliet Assurantie opgericht. Met ingang van het seizoen 2017-2018 sponsort hij SV Ouderkerk met een reclamebord en is hij lid van de Club van 100. Strandvliet Assurantie is een kantoor voor schadeverzekeringen particulieren en ondernemers en geeft advies op maat over welke verzekeringen het beste bij je passen. Vaak kan dat in één verzekeringspakket, dat biedt gemak, zekerheid en premievoordelen! Nieuwsgierig? Kijk op www.strandvlietassurantie.nl wat ik voor je kan betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.