Onze sponsor vanaf het eerste uur Verwie – Wonen & Slapen viert 50 jarig jubileum

sv Ouderkerk

Sponsor Nieuws Sponsor Nieuws Sponsor Nieuws Sponsor

Vier het mee t/m 4 november met een mooie korting tot wel 30%

Verwie Wonen & Slapen viert het 50 jarig jubileum met mooie kortingen.

Verwie is in 1967 gestart in een klein winkeltje op de Amstelzijde in Amstelveen, inmiddels gevestigd op Hogereinde Zuid 26 in Ouderkerk aan de Amstel. Wij hebben een uitgebreid assortiment harde en zachte vloeren, binnen en buiten zonwering, gordijnen en behang. Tevens kunt u bij ons terecht voor een goed slaapadvies en hebben wij een ruime keuze in relaxfauteuils. Graag komen we vrijblijvend bij u thuis voor een offerte en advies op maat. Wij helpen u met het inrichten van uw woning in de breedste zin van het woord en nemen u al het zware werk uit handen zodat u alleen een keuze hoeft te maken uit onze mooie producten. Kom vrijblijvend langs om u te oriënteren. De koffie staat klaar!