Aanmelding voetbalschool 2017-2018

Ook in seizoen 2017-2018 willen we natuurlijk weer een voetbalschool op de vrijdagmiddag organiseren. Wij zullen ons uiterste best doen om deze op vrijdag 3 november 2017 van start te laten gaan. Voor de kerstvakantie zullen er 6 keer circuit-trainingen op vrijdag plaatsvinden, vooral gebaseerd op de techniek van een speler. Tijdens deze trainingen zal er veelal in kleine groepjes worden getraind. Deze trainingen zijn voor alle spelers van de niet-selectie teams van sv Ouderkerk. Na de kerstvakantie zal er weer een nieuw programma plaatsvinden.

Dit seizoen hebben we de medewerking van de spelers uit de zondag selectie (senioren)! Per vrijdag zal er een aantal spelers uit de zondag selectie de jeugd komen trainen en dat vinden wij in ieder geval heel erg leuk.

Aanmelden

Het aanmelden van uw kind is mogelijk via het invullen van een digitaal formulier. Klik daarom op de volgende link:

Vragen kunt u stellen via het volgende mailadres: svovoetbalschool1718@gmail.com.

LET OP: het aanmelden liefst zo snel mogelijk en kan tot en met 2 november 2017 via de link. Er is geen andere manier van aanmelden.

Aan de hand van de aanmeldingen bepaalt de jeugdcommissie of er één uur of twee uur getraind gaat worden. In principe zal er van 1700-18.00 uur en van 18.00-19.00 uur worden getraind. De eerste training is op vrijdag 3 november 2017. In verband met Sinterklaasintocht en Sinterklaasbezoek bij SVO. Er zal nog meer informatie volgen, dus houdt de website svp goed in de gaten.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie SV Ouderkerk