Nieuwe wedstrijdvorm JO8-JO9 (6×6)

Nieuwe wedstrijdvorm JO8-JO9 (6×6)

Voor de jongste pupillen (JO8 en JO9) is er door de KNVB een nieuwe wedstrijdvorm bedacht met als doel meer spelplezier door meer balcontacten. Waar er vorig jaar gespeeld werd op een half veld met 7 spelers per team, wordt er nu gespeeld op een kwart veld met 6 spelers per team. Ook zijn er andere spelregels en is er geen scheidsrechter maar een spelbegeleider die (zoveel mogelijk) aan de zijkant van het veld blijft en zo min mogelijk ingrijpt.

Nu is een nieuwe opzet altijd even wennen, ook voor de organisatie van de wedstrijdjes. Binnen SVO proberen wij dit natuurlijk zo goed mogelijk te doen. Mochten er vragen zijn, stel deze dan aan de trainers, leiders of op zaterdagochtend in de receptie aan de jeugdcommissie. Via mail kan ook: svojeugd@gmail.com 

Als bij een uitwedstrijd blijkt dat een andere club een heel goed invulling heeft gegeven aan deze nieuwe wedstrijdvorm dan horen we dat natuurlijk ook graag. Bijgesloten nog een flyer met in het kort de belangrijkste wijzigingen.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdcommissie SVO

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [162.00 B]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.