Wie o wie?

Advertentie

Kantinecommissie

De kantinecommissie heeft per direct dringend nieuwe versterking nodig. Bij deze dan ook een oproep aan alles en iedereen die de club een warm hart toedraagt om zich te melden als vrijwilliger voor de kantinecommissie en zich aan te sluiten. Ben je zelf niet in de gelegenheid of heb je andere activiteiten binnen de club, spreek dan je vader, moeder, broer, zus, tante of oom aan.

Zaterdagmorgen

De kantinecommissie is ook op zoek naar vrijwilligers die op zaterdagmorgen de kantine willen openen en uitleg geven aan de ouders van jeugdteams die keukendienst hebben. Dit vergt ongeveer 1,5 uur van je tijd. Als er 4 vrijwilligers deelnemen, dan ben je 1 keer in de 4 weken aan de beurt. Het begint om 08:00.

Zaterdagmiddag

Tevens zijn weer een aantal plekken vrij gekomen achter de bar en in de keuken op de zaterdagmiddag. Wie heeft er zin om mee te draaien in een team in de keuken of achter de bar? Je krijgt er een hoop gezelligheid en heel veel waardering van supporters en spelende leden voor terug. De tijden van de keuken zijn van 13.30 tot 17.30 uur en van de bar van 13.30 tot 19.00 uur. De frequentie van de keuken- en bardiensten is ééns in de vier of zes weken (naar wens in te delen). Lijkt het je wat? Meld je aan, als team of individueel!

Aanmelden kan via: anita.keete@yahoo.com of m.beusekom@gmail.com

Zondagmiddag

Ook op de zondagmiddag zijn er een aantal plekken vrijgekomen om mee te draaien in de keuken of achter de bar. Lijk het je wat? Meld je dan aan via a.leurs@live.nl.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *