Update (2 sep) teamindeling, trainers, leiders JO-teams

Update teamindeling, trainers, leiders JO-teams

In bijgevoegd bestand (makkelijkste te openen door op het icoontje rechtsonder te klikken) staat een update van de indeling van de JO teams. Deze kan nog worden aangepast doordat we nog steeds opzeggingen en aanmeldingen krijgen.

Vanuit de Technische staf komt er nog een aanvulling op de trainers en de leiders, zodra deze bekend zijn. Mochten er leiders zijn die niet in onderstaand overzicht staan, maar wel leider zijn, stuur dan een mail naar: indelingsvo2017@gmail.com.

Omdat het nu nog vakantie is en er nog een aantal mensen afwezig zijn, maar de bekerwedstrijden al komend weekend beginnen is het voor iedereen lastig de administratie op orde te hebben en alle afspraken helder te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.