Reminder: wedstrijdzaken-app

Dit bericht is een reminder van het eerder verstuurde bericht omtrent de wijzigingen bij de KNVB voor het komende seizoen. Wedstrijdzaken gaat volledig via de nieuwe wedstrijdzaken-app van de KNVB. Kom naar de informatie avond, georganiseerd door de voetbalcommissie van sv Ouderkerk.

BELANGRIJKE WIJZIGING AANKOMEND SEIZOEN

De KNVB heeft voor aankomend seizoen een belangrijke wijziging doorgevoerd.
Er wordt afscheid genomen van het digitale wedstrijdformulier en van de plastic spelerspassen. In plaats daarvan komt er een wedstrijdzaken-app. Alles gaat dus voortaan met je telefoon! Om deze wijziging in goede banen te leiden organiseert sv Ouderkerk 4 avonden waarin een presentatie wordt gegeven over deze wijziging en het gebruik daarvan.

– Van alle teams willen wij dat er minimaal 2 mensen een van deze avonden bezoekt, het liefst de aanvoerder de leider en als het kan nog 1 of 2 spelers.
– Verder nodigen wij alle scheidsrechters uit of mensen die weleens een wedstrijd fluiten.
Aangezien deze wijziging voor zowel de jeugd als de senioren geldt worden deze avonden gecombineerd. De coördinatie van deze avonden is in handen van Marten Hilbrands en Danny de Wit.

Data: 28 Augustus of 29 Augustus; aanvang 20.00 uur
11 September of 12 September; aanvang 20.00 uur

Als straks de competitie begint moet iedereen werken met deze nieuwe  wedstrijdzaken-app, dus zorg dat er van elk team voldoende mensen op de hoogte zijn.

Lees hier meer over het mobiel digitaal wedstrijdformulier