Nieuwe sponsor JO19

Onze oproep via sociale media heeft succes gehad! Want er zijn veel enthousiaste ondernemers die sv Ouderkerk een warm hart toedragen. JO19 speelt komend seizoen in de picture (4e divisie) en was nog opzoek naar een sponsor. En die hebben wij gevonden!

Ron Gastrobar wordt de nieuwe shirtsponsor van JO19 (A-1), voor de komende 4 seizoenen. Eerder dit seizoen werd Ron Gastrobar Indonesia ook al sponsor van VR2.

Namens sv Ouderkerk, Carla en Ron Blaauw bedankt voor jullie sponsoring!

Ron Gastrobar “De ideale gelegenheid voor de 4e helft!”

Bij Ron Gastrobar ervaar je de gezellige sfeer door de heerlijke en bijzondere gerechten. Jong of oud, Bourgondisch of avontuurlijk, er is voor ieder wat wils. De gerechten zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens een lust voor het oog. Ware kunstwerken worden bij Ron Gastrobar uitgeserveerd. Maak een keuze uit verschillende kleinere gerechtjes, zodat je verschillende smaken kunt proeven en eventueel kunt delen met je tafelgenoten. Vul het diner aan met heerlijke bijpassende wijnen en geniet van een culinaire avond. Laat je verrassen door de prachtige gerechten bij Ron Gastrobar in Amsterdam-Zuid!