ING openingstoernooi

SV Ouderkerk – ING openingstoernooi

Alle wedstrijden worden gespeeld op kunstgras behoudens de wedstrijd van de dames 3.

Donderdag 24 augustus 19.00 uur
Veld 1 sv Ouderkerk Zaterdag 1 – CTO’70 zaterdag 1: scheidsrechter Ton Geijsel
Veld 4 sv Ouderkerk Zondag 1 – Knollendam: scheidsrechter Robert Geijsel

Na de wedstrijden op donderdag verzorgt sv Ouderkerk voor elk team broodjes (maximaal 20 personen). Als je speciale dieetwensen hebt of hier geen gebruik van wil maken, laat het dan weten via: n.beusekom3@upcmail.nl. Tevens ontvangt iedere deelnemende vereniging 20 consumptiebonnen na de wedstrijd.

Zaterdag 26 augustus 14.30 uur
Veld 1 SV Ouderkerk Zondag 1 – CTO’70 zaterdag 1: scheidsrechter Marco Bakker
Veld 4 SV Ouderkerk Zaterdag 1 – Knollendam: scheidsrechter Jacco de Haan

Iedere deelnemende vereniging ontvangt 20 consumptiebonnen na de wedstrijd. Na afloop is de prijsuitreiking door sv Ouderkerk voorzitter: Marco Bakker.

Wisselen: maximaal 4 spelers per wedstrijd; in overleg met de scheidsrechter en de trainer van de tegenpartij kan hiervan worden afgeweken.

Er wordt gespeeld om de SV Ouderkerk ING wisselbeker:
4e prijs = 20 consumptiebonnen
3e prijs = 20 consumptiebonnen
2e prijs = 20 consumptiebonnen en een beker
1e prijs = 20 consumptiebonnen en de SV Ouderkerk ING wisselbeker.

Op zaterdag 26 augustus is er tevens een wedstrijd tussen SVO dames 3 en Buitenveldert: aanvang 14.30 uur op veld 2 (o.v.) scheidsrechter: Arie Heeren. Iedere deelnemende vereniging ontvangt 20 consumptiebonnen na de wedstrijd.

Als er nog vragen zijn, laat het ons weten.

Nico van Beusekom en Theo Andriessen