Selectiemomenten Jeugd (vervolg)

Selectiemomenten Jeugd (vervolg)

 

Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers,

Voor bijna alle spelers en speelsters zitten de selectiemomenten er weer op. Na misschien een wat stroeve start, zijn we met z’n allen toch sterk geëindigd! Alle spelers en speelsters hebben op het veld kunnen laten zien wat ze waard zijn en hebben het voor de trainers, technische commissie en ondergetekende heel lastig gemaakt. De komende 2 weken gaan alle bovenstaande betrokkenen met elkaar om de tafel om de selecties in te vullen.

De jongens en meiden voor de nieuwe JO12/JO13 selectie hebben het ons dusdanig moeilijk gemaakt dat hoofdtrainer Luke ALLE spelers en speelsters, die de afgelopen week meegedaan hebben, nog een keer wilt zien bij een extra selectiemoment. Dit selectiemoment zal woensdag 7 juni aanstaande van 18:00 tot 19:00 uur plaatsvinden op velden 2 & 3. Voor vragen kunnen de betreffende ouders/verzorgers deze per mail stellen aan Luke op: lukesaan@gmail.com. Voor de volledigheid, voor de andere leeftijdsgroepen zijn er voorlopig geen trainingen. Wanneer er wel weer getraind wordt, zal via de website bekend worden gemaakt.

Op 18 Juni aanstaande zal op de site alle teams, zowel selectie- als niet selectie teams, bekend gemaakt worden. Alle selectie teams zullen in eerste instanties in de vorm van volledige ‘selecties’ bekend gemaakt worden i.p.v. vaste teams. (Bijv. een JO17 selectie in tegenstelling tot  een JO17-1 & JO17-2). Voor de  niet selectie teams is wel gekozen voor een vaste indeling. De reden achter deze verandering t.o.v. voorgaande seizoenen zal door de ondergetekende worden toegelicht tijdens de ouder avonden aan het begin van het nieuwe seizoen.

Na de bekendmaking  gaan de trainers nog 2 weken aan de slag met de nieuwe selectie teams om de groep goed te leren kennen en alvast een goed begin te maken aan het aankomende seizoen zodat er vliegende start gemaakt kan worden aan het eind van de zomervakantie! De trainingsdagen en –tijden  worden tegen die tijd via de site kenbaar gemaakt.

De HJO met afgevaardigden van de technische commissie zullen een een vragenuurtje organiseren om mogelijke vragen die er zijn omtrent de invulling van de selectie teams te beantwoorden. Tegelijkertijd zal de jeugd commissie aanwezig zijn om vragen over de invulling van de niet-selectie teams te beantwoorden. Datum en tijd van dit vragenuurtje wordt tegelijkertijd met de bekendmaking van de teamindeling gecommuniceerd.

Ik hoop jullie allen voldoende geïnformeerd te hebben en snel langs de lijn te zien en een gesprek te kunnen voeren over de leukste bijzaak van het leven… (jeugd)voetbal!

 

Met sportieve groet,

Nicky Bartens

Hoofd Jeugdopleiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.