Reminder: kleding inleveren

Op dinsdag 30 mei, donderdag 1, donderdag 8 en donderdag 22 juni 2017 tussen 19:00 en 20:30 kunnen alle leiders, trainers en/of aanvoerders van de senioren, junioren, dames en zaalvoetbal hun spullen inleveren in de kantine. We denken hierbij aan: kledingtassen, trainingspakken, intrapballen, spelerspassen en eventueel sleutels. Wanneer teams sweaters, trainingspakken of jassen hebben gekregen ook deze inleveren bij de kledingcommissie. Probeer dit ook op één van deze dagen te doen zodat wij weer alles in orde kunnen maken voor het nieuwe seizoen. Bovendien hoeven wij de leiders dan niet na te bellen en kunnen wij ook genieten van de zomerstop.

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar kledingcommissie@svouderkerk.com

Een gedachte over “Reminder: kleding inleveren

  • 1 november 2017 om 22:20
    Permalink

    ik heb een vraagje waar kan je trainingspakken halen

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.