VRIJMIBO groot succes!

Afgelopen vrijdag hebben we voor de tweede keer de VRIJMIBO voor vrijwilligers georganiseerd. Nu in samenwerking met de dit jaar 20-jarige club van 100. De opkomst was uitstekend te noemen. Een volle kantine met veel gezellige mensen en een prima zanger. Het werd een gezellige middag/avond met o.a. veel hilariteit bij het “sneeuwkanon” van zanger Erik. Tussendoor werden de aanwezigen voorzien van veel hapjes: bitterballen, kaas, worst, saté, bruschetta’s, toast en slaatjes. Ook een loterij mocht dit jaar niet ontbreken. Er waren veel prijzen, geschonken door de plaatselijke middenstand, te winnen met het door de club aangeboden lootje met als hoofdprijs een in SVO kleuren gespoten fiets.

De afgelopen dagen hebben we veel positieve reacties gehoord, waarvoor dank.

We willen de volgende sponsoren van de hapjes, drankjes en prijzen bedanken:

  • Verheggen Fleur, Nes a/d Amstel
  • Banketbakkerij Blommestein,
  • JUMBO, Johan van de Neut
  • Tweewielers Jeroen
  • Brasserie Paardenburg
  • Loetje
  • Ron Gastrobar Indonesia
  • KEK
  • Heineken Nederland
  • Club van 100

En verder de sponsorcommissie voor het benaderen van deze sponsoren

Namens de vrijwilligerscommissie

Huub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.