In memoriam Piet Udo (04-07-1937 – 04-04-2017)

Het bestuur van sv Ouderkerk heeft met verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Piet Udo. Vandaag is Piet op 79-jarige leeftijd overleden. Wij wensen familie en vrienden enorm veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Piet is jarenlang leider geweest van NEA 1 alwaar hij zeer betrokken bij was. Alles was altijd tot in de puntjes verzorgd. Van de drankjes, en broodjes tijdens de wedstrijdbespreking, tot de tenues die netjes in de kleedkamer hingen. Na afloop van de wedstrijd ruimde hij ook altijd alles netjes op.

Samen met Cor Backer vormde zij een illuster duo, waar veel oud-spelers met genoegen op terugkijken. Hij was dan ook een echte peoplemanager voor ZIJN spelers.

Hoewel hij als leider officieel was gestopt, zorgde Piet waar nodig altijd zeer goed voor de mannen van de zondag 1. Naast zijn leiderschap draaide Piet vele bestuursdiensten voor de vereniging. Voor zijn werkzaamheden werd Piet bij NEA benoemd tot lid van verdienste.

Piet kampte al enkele jaren met een slechte gezondheid, maar bleef de club voor zover dat mogelijk was altijd bezoeken. Wij zullen Piet herinneren als een gentleman die NEA en later sv Ouderkerk op een gedreven en toch ook humorvolle wijze vertegenwoordigde.

Wij verliezen in Piet een zeer gewaardeerd lid.