Leonne Stentler op bezoek bij de MO13(2 en 3)

Leonne Stentler op bezoek bij de MO13(2 en 3)

Woensdag 5 april 2017

Voor degene die het nog niet weten, we zijn vanuit sv Ouderkerk gestart om het meisjes- en vrouwenvoetbal meer aandacht te geven en dit heeft ook als gevolg dat we aan het kijken zijn naar meisjes- en vrouwen voetbalkleding. Waarom? Simpelweg omdat dames nu eenmaal anders zijn gebouwd dan de heren en ook andere kleding en stof prettig vinden dan de heren. Daar hoeven we helemaal niet moeilijk over te doen. Tenslotte hebben we in meerdere sporten een heren- en een vrouwenlijn, dus eigenlijk loopt voetbal in het algemeen achteraan in deze ontwikkeling. Dus tijd voor een verandering en aandacht voor het meisjes- en vrouwen voetbal.

Leonne Stentler heeft bij Ajax Vrouwen gespeeld en in het Nederlands elftal (De Leeuwinnen). Na haar carrière is zij gaan nadenken over hoe ze meisjes- en vrouwenvoetbal groter kan maken, serieuzer en sterker. En uitstraling is zeker nummer 1 en het goed voelen als speelster in je tenue, waarin je je prettig voelt en trots!

In 2015 is zij begonnen met het uitbrengen van meisjes- en vrouwen voetbalkleding, Liona Soccer, die alle andere merken overtreffen, wat betreft look en feel, en zeker kwaliteit en rekening houdt met het vrouwenfiguur.

Wij zijn met haar in contact gekomen, om te bepalen financieel en wat betreft de kwaliteit en leveringsvoorwaarden, of wij gebruik willen maken van haar producten. Gisteren is zij eerst gestart met het meedoen met de training van de MO13(2) en MO13(3). Van te voren natuurlijk even aan de meiden voorgesteld. Tijdens het voorstellen zagen Leonne en wij al dat de meiden zich anders kleden en van kleurige kleding houden. Leonne heeft heel even mee getraind en Lian vroeg gelijk al haar handtekening! Nou Lian, ze heeft je na de training niet meer gezien, maar ze heeft beloofd een handtekening voor jou te regelen.

We gaan verder in de onderhandelingen en gaan op zoek naar een mooie pasvorm voetbalkleding voor de meiden en de vrouwen en een sterke uitstraling!

Gaya en Jane: bedankt dat we jullie trainingsuurtje hiervoor even mochten gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.