Laatste Voetbalschool training

Aankomende vrijdag zal alweer de laatste Voetbalschool 2.0 training zijn van dit voetbalseizoen.

Wij kijken terug op twee zeer positieve cyclussen. Een van voor de winter en erna. De trainingen op de vrijdag voor alle spelers van de niet-selectie teams stonden elke week in het teken van techniektrainingen. Veel met de bal bezig zijn, passeerbewegingen leren, 1-tegen-duels spelen en bovenal: plezier hebben. Dat is, wat ons betreft, gelukt.

Uniek was dat er elke week weer minimaal 8 (selectie) trainers beschikbaar waren om de trainingen te geven. Dit bewijst maar weer dat geen enkele vereniging zonder haar vrijwilligers kan. Wij zijn de trainers daar enorm dankbaar voor.

Wij kijken uit naar aankomende vrijdag om nog een keer te schitteren met de spelers/speelsters van de Voetbalschool.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Gerard Sieverding en Bas van Bergen
Hoofd Jeugd Opleiding sv Ouderkerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.