HENK TIMISELA NIEUWE TRAINER ZONDAG 2

SV Ouderkerk en Henk Timisela hebben een akkoord bereikt met betrekking tot het trainerschap van SV Ouderkerk Zondag 2 voor het komende voetbalseizoen 2017 – 2018.

“Ik vind dit een prachtige kans. SV Ouderkerk is een mooie vereniging met een duidelijk verhaal en visie. Het barst hier van het talent. Ik vind het prachtig om een bijdrage te kunnen leveren aan de sportieve ambities van SV Ouderkerk. Door individuele spelers en het zondag 2 team zo goed mogelijk te laten spelen en presteren. Ik kijk ernaar uit om te starten”, aldus Henk Timisela.

“Wij zijn zeer verheugd over de komst van Henk naar SV Ouderkerk. Als voetballer in de veteranen kent Henk onze vereniging; hij beschikt over een uitstekende reputatie als oefenmeester bij senioren van met name veel 2e teams uitkomend op hoog reserve amateurniveau; en als opleider|trainer van talentvolle jeugd zoals recentelijk bij WV-HEDW.

Henk is in het bezit van een TC2-diploma. En ja, het klopt dat het voetbal de familie Timisela in de genen zit met zelfs 1 zoon die uitkwam voor Ajax, VVV en clubs in België en Noorwegen. Wat kun je je als club en als spelers nog meer wensen in een profiel van een trainer? Het is dan ook duidelijk dat spelers en talenten van SV Ouderkerk volgend seizoen ook bij zondag 2 in uitstekende handen zullen zijn. Een sterk Zondag 2 is essentieel voor SVO. Wij wensen Henk heel veel sportief succes en heel veel plezier”, aldus Han van der Zwan, TC Zondag van SV Ouderkerk.

Van der Zwan sluit af: “De zondagselectie verkeert in de gelukkige omstandigheid dat er komend seizoen dus twee uitstekende trainers qua scholing en trackrecord voor de groep zullen staan. Dat is echt zeer bijzonder. Zodoende rekenen we volgend jaar op een selectie van ambitieuze en leergierige spelers die zich willen laten zien en verbeteren in SV Ouderkerk Zondag 1 en 2. Natuurlijk in de wedstrijd op zondag én op de trainingen op dinsdag en donderdag. Wij houden ons altijd aanbevolen voor kwalitatief goede en enthousiaste spelers. Vanuit de vereniging of vanaf buitenaf. Dat houdt selectiespelers scherp hetgeen van belang is voor de realisatie van de sportieve ambities van SV Ouderkerk!”