Communiqué nieuwe HJO’s SVO

Beste SVO-er,

Met genoegen delen we mee dat opvolgers zijn gevonden voor de posities van Hoofd Jeugd Opleiding Bovenbouw en Onderbouw. Sinds Bas van Bergen en Gerard Sieverding hebben aangegeven na dit seizoen te stoppen als HJO’s is koortsachtig gewerkt aan hun opvolging.

Nicky Bartens is bereid gevonden om komend seizoen aan de slag te gaan als HJO Bovenbouw. Hij is al 8 jaar lid van SVO, geeft de jeugd al 6 jaar training. Nicky combineert zijn trainerschap bij JO17-1 met zijn rol van HJO. Door zijn ervaring als trainer heeft Nicky vaak te maken gehad met vorige HJO’s. Deze kennis kan hij goed inzetten bij het invullen van zijn nieuwe rol.

Stan Bijl wordt komend seizoen HJO Onderbouw. Stan werkt dit seizoen al als keeperstrainer bij SVO en is een echt voetbal-dier. Na zelf gevoetbald te hebben bij Ajax en NEC is hij nu voornamelijk actief als trainer bij diverse clubs. We hopen met het aanstellen van Stan een frisse wind binnen de club te hebben gehaald die onze jeugdopleiding kan versterken.

Nicky: ”Het is een eer om het harde werk van Bas en Gerard te mogen voortzetten. Een goede jeugdopleiding is cruciaal voor de hele vereniging en ik ben blij dat de TC het vertrouwen in ons heeft om dit, samen Stan, aan te sturen. Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten om te beginnen!”

De Technische Commissie zal Nicky en Stan waar nodig ondersteunen. Op dit moment wordt gewerkt aan een soepele overdracht van werkzaamheden en het invullen van het kader voor volgend seizoen.

Bas en Gerard worden hartelijk bedankt voor hun werkzaamheden voor de club en hun tomeloze inzet als HJO. De afgelopen twee seizoenen waren niet eenvoudig. De vele mutaties in het Jeugdkader hebben er voor gezorgd dat veel voorbereiding op hun schouders terecht is gekomen. Bas gaat volgend seizoen bij WV-HEDW aan het werk als trainer van de B1. Komend seizoen zal Gerard de jongste jeugd en niet-selectie op woensdag weer onder zijn hoede nemen. SVO heeft nog steeds representatieve en prestatieve jeugdteams en een enthousiast jeugdkader, voornamelijk bestaand uit Ouderkerkers.

Namens de TC,

Veron Ruppert en Niels van Dulmen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.