SVO zon-2 – Diemen

Na mijn korte vakantie is het weer voetballen op zondag, was het mijn afwezigheid vorige week die een wedstrijd opleverde met een verlies met dubbele cijfers ? Of was KFC gewoon beter ?

Vandaag thuis tegen Diemen waar we de uitwedstrijd in de laatste 10 minuten uit handen gaven.

Met vijf A junioren selectie spelers beginnen we de wedstrijd, mannen SUPER dat jullie je mede voetballers bij de senioren zon-2 steunen.

Met een aantal snelle spelers weet Diemen in de 9de minuut te scoren, we zijn wakker.

Het spel gaat over en weer en Matthew maakt de gelijkmaker in de 30ste minuut.

Na de rust komt Ouderkerk goed uit de startblokken en na 5 minuten komen we op voorsprong door een mooi doelpunt van Luuk.

Diemen speelt een groot deel van de tweede helft met 10 man na een hamstring blessure, en dan gooien ze met zijn tienen er een schepje boven op.

In de 27 minuut komt Diemen helaas langszij.

Ouderkerk kan geen winnende goal maken, we verdelen de punten.

Volgende week gaan we hopelijk een beter resultaat boeken.

EdB