sv Ouderkerk tegen koploper Weesp zondag 19 maart

Komt allen op zondag 19 maart naar ons sportpark, om langs de lijn de spelers aan te moedigen in deze belangrijke wedstrijd tegen de koploper en ze naar een overwinning te brengen in de strijd om het behoud van een plek in de middenmoot. Tijdens de heenwedstrijd werd er met 4-2 verloren, en het team van Van der Horst zint dan ook op sportief revanche.

In de rust van de wedstrijd gaan o.a. Hidde, Jayden, Rens, Sil, Elvis, Thijs, Vincent, Raúl en Jean Paul uitmaken wie de eerste Pingel Koning van sv Ouderkerk wordt. De jongens vinden het nu al geweldig en kijken uit naar een leuke middag! Wij hopen dat u ze allemaal komt aanmoedigen.

Geniet tevens van een mooie 3e helft met een spannende diskjockey en dito muziek en veel plezier met elkaar!

Kijk je liever naar Ajax tegen Excelsior? Ook dat kan, op het grote scherm.