Ankaraspor – SVO zon-2 ( 1-1 ) 3-3

Met een voorjaarszonnetje en de hulp van 5 spelers van de zon-3 gaan we weer lekker voetballen. Het was even zoeken en aftasten hoe de samenstelling op elkaar reageerde maar na 10 minuten was er het eerste resultaat. Tudor maakt de eerste goal.

Lekker begin van de wedstrijd en dat op z’n knollenveld. De conditie van het veld had geen positieve bijdrage op het spel.

Na 32 minuten komt de tegenstander langszij en is ook de rust stand.

De tweede helft beginnen we goed en dat resulteert in de tweede goal voor Ouderkerk.

Na goed doorzetten van Matthew en Wesley maakt Wes het af en staan we weer voor.

In de 15de minuut krijgt Ouderkerk een vrije trap op z’n 25 meter van de Ankaraspor goal.

Nou dan weet je van te voren wat er gaat gebeuren, Remy poeiert de bal in een rechte streep de touwen in, mooi doelpunt.

Na 35 minuten in de tweede helft verstapt Eloy zich en kan niet meer verder.

De wissels waren op en Ankaraspor ruikt zijn kansen.

Niet goed wegwerken voor ons doel en een dwarrel bal van de zijkant zorgen in de laatste 5 minuten voor de gelijke eindstand.

Ik wil deze week een paar positieve punten noemen.

Allereerst de steun die we hebben gekregen van de mannen van zon-3, echt karakter om een ander elftal te helpen. Daar gaan we nog een passend bedankje voor verzinnen, ook voor de komende wedstrijden gaan we de hulp daarin meenemen.

Tom van Rossum ( Rossi voor de intimi ) heeft zijn eerste wedstrijd helft weer gespeeld na lang blessure leed, gelukkig geen last gekregen na 45 minuten spelen op een knollenveld.

Minder positief is de dikke enkel van Eloy, beterschap kerel.

Groet,

EdB