250ste wedstrijd voor Rutger Baas

Rutger speelt zaterdag 25 maart zijn 250ste wedstrijd voor de zaterdag 1 en daarom willen wij hem in het zonnetje zetten. In de huidige 249 wedstrijden heeft hij 219 doelpunten gescoord en het zou mooi zijn als daar nog een aantal doelpunten bijkomen, te beginnen met a.s. zaterdag.

Bij SVO zijn wij trots dat wij een speler als Rutger op de vereniging hebben. Naast selectie speler van de zaterdag, heeft hij ook een aantal jaar in de zondag selectie gespeeld en is hij nu ook penningmeester van de voetbalcommissie. Daarom zou het fijn zijn als a.s. zaterdag er veel supporters en (oud)-ploeggenoten komen om hem te feliciteren.

Namens de voetbalcommissie Theo Andriessen

 

Een gedachte over “250ste wedstrijd voor Rutger Baas

 • 3 april 2017 om 12:42
  Permalink

  Zaterdag a.s. FC Hilversum – Ouderkerk 1 ik verzorg het programma blaadje zou het mogelijk zijn om de namen van de spelers en van de staf te krijgen. Liefst met de voornamen. Grensrechter verzorger etc etc.
  Bij voorbaat mijn dank!
  Met vriendelijke groet, Joop Snelling Berg

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.