Sponsor Loetje 40 jaar

Loetje viert 40 jaar bestaan met de presentatie van een boek

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan is er op 31 januari jl. een boek gepresenteerd waarin al die jaren beschreven staan.

De eerste jaren van Loetje in Amsterdam – Zuid zullen de meeste

sv Ouderkerkers niet meegemaakt hebben, de “Oer Loetje” daar waar het begon met uitsmijters, ballen gehakt, macaroni en later “De Biefstuk”.

Op 9 januari 2006 Loetje zijn eerste filiaal in Ouderkerk in het pand van het ooit zo roemrijke café “Piet van Raak” waar dezelfde reclamemensen aanzaten voor de borrel nadat ze bij Loetje de lunch hadden gebruikt.

Vrij snel nadat Loetje zich in Ouderkerk vestigde zijn zij sponsor geworden van sv Ouderkerk met o.a. een bord, shirtsponsoring en een advertentie in het clubblad.

Loetje groeide hierna snel en opende het ene na het andere filiaal, Laren, Overveen, Amsterdam Oost, Amsterdam het IJ, Bergen, Amsterdam Centraal, Gorssel, Utrecht, Amsterdam de Pijp, Breukelen en later in het voorjaar Rotterdam, wat volgt nog meer?

Naast deze restaurants is er in Ouderkerk ook nog “Loetje’s Garage” voor productpresentaties, workshops, brainstorm sessies, feesten en partijen.

En “Loetje’s Proeftafel” waar je hetzelfde kunt doen op kleinere schaal.

En laten we de Loetje’s Hotelkamers niet vergeten in Overveen en Gorssel, heerlijk overnachten na een avondje uit bij Loetje.

Iedere sv Ouderkerker heeft bij Loetje Ouderkerk zeker een of meerdere keren gegeten en minstens enkele filialen bezocht omdat het bij Loetje zo’n heerlijk thuiskomen is en de biefstuk zo uitstekend dat je hem nergens anders zo kunt eten, of zoals hun slogan luidt: “Biefstuk met jus is vet”