Verslag Roda 23 JO13-4 tegen SVO JO13-2

Op zaterdag 21 januari reed SVO JO13-2 bijna kompleet richting Bovenkerk. Het was vroeg op de koude heldere ochtend en de jongens hadden er zin in na wat competitie-loze weken. Vanaf het begin was de bal steeds op de goede helft en het veld veranderde langzaam van wit naar groen. Er werd goed overgespeeld en de bal bleef vooral in bezit van SVO. Mooi overspel maar helaas werden de doelpogingen niet afgemaakt. De rust in met een stand van nul tegen nul. Tweede helft weer vol goede moed het veld op en helaas kwam de 1-0 uit een vrije trap van Roda waarbij onze keeper en verdediger geduwd werden. We konden de gelijkmaker niet meer maken helaas. De einduitslag is zeker niet representatief voor hoe de wedstrijd gespeeld werd, maar we gaan vrolijk op naar volgende week zaterdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.