SVO ZONDAG EVALUEERT: “IK & SVO”

Op donderdag 26 januari 2017 heeft bij SVO de halfjaarlijkse seizoensevaluatie namens de SVO-zondagselectie plaatsgevonden. Aan deze bijeenkomst zijn diverse inventariserende individuele- en groepsgesprekken voorafgegaan. Kernvragen in de gesprekken: wat gaat er goed en wat kan of moet beter.

De bijeenkomst droeg de titel “Ik en SV Ouderkerk”; wat is vanuit jouw rol jouw bijdrage aan SV Ouderkerk waarbij focus is gericht op situaties die jij vanuit jouw rol op positieve en constructieve wijze direct aan SV Ouderkerk als vereniging kan bijdragen. Naast uitvoerige aandacht voor sportieve en beleidsmatige aspecten en uitkomsten werden er bovendien diverse praktische zaken die om oplossing vroegen bekendgemaakt:

  • In de persoon van Bart Woldberg is een nieuwe trainer voor zondag 2 gevonden tot aan einde van dit seizoen. Bart verzorgt de trainingen op dinsdag en donderdag en doet de coaching op zondag, hierbij ondersteund door Lex van der Horst, Sander Toussaint en Bas van Bergen; Ed Baars is de elftalleider
  • De instroom en samenwerking tussen de Zondagselectie, de A1-junioren en het team Onder 23 wordt optimaal ingevuld als resultante van een helder SVO-beleid; in het bijzonder zondag 2 bezit in dit proces een kernpositie; Bas van Bergen is een belangrijke naam in dit traject
  • Lex van der Horst en SVO hebben overeenstemming bereikt over het trainerschap tot eind volgend seizoen; rust, continuïteit en draagvlak binnen de selectie zijn de dragers voor dit besluit
  • Sander Toussaint is aangesteld als teammanager. Zijn takenpakket:
    klankbord voor spelers, adviserende en intermediaire rol m.b.t. spelers en selectie voor de hoofdtrainer, Contactpersoon richting TC/bestuur, samen met de TC bewaking van het SVO-beleid
  • Nico Beusekom is de elftalleider
  • Selectiespelers hebben bij SVO een bijzondere positie & faciliteiten: trainersstaf, fysio, trainingsfaciliteiten op hoofdveld etc. etc.;
  • Selectiespelers hebben binnen SVO een voorbeeldfunctie: als ieder SVO-lid zijn alle spelers bekend met, het uitdragen en naleven van de 5 SVO-punten van de SVO-visie; altijd 2 keer in de week trainen en zondags een wedstrijd is de norm voor een selectieplek
  • De totale zondag selectie wordt ondersteund door de Technische Commissie (TC) met voorzitter Veron Ruppert en zondag TC Han van der Zwan

Alle aanwezigen hebben na afloop van de bijeenkomst hun “commitment” uitgesproken. Deze steun is dit weekend op zondag gesterkt door een uitstekende prestatie namens zondag 1 met een klinkende 3-0 uitzege tegen Velserbroek. Een geweldige start voor SVO, spelers, trainer en staf en supporters!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *