Oliebollen Toernooi 2016

OLIEBOLLEN TOERNOOI 2016

Ook dit jaar wordt het sv Ouderkerk Oliebollentoernooi in de Bindelwijk georganiseerd. Het zaalvoetbaltoernooi zal in de kerstvakantie plaatsvinden voor al onze jeugdteams. De spelers in elke leeftijdscategorie worden gemixt over verschillende zaalteams, zodat je ook eens met anderen komt te voetballen. Iedereen dient haar/zijn eigen voetbalkleding (geen sv Ouderkerk tenues) te verzorgen (T-shirts, broek en kousen) en zaalschoenen. We werken tijdens de wedstrijden met hesjes, dus kleur van T-shirt maakt niet zoveel uit. We gaan een heel strak schema maken om iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen.

• Waar: Sporthal Bindelwijk
  • Wanneer: 28 december en 29 december van 9.00-18.00.
  • Aanmelden: Via Leider, hij of zij verzamelt alle aanmeldingen (naam + achternaam) en stuurt deze uiterlijk 17 december naar oliebolsvo@gmail.com.
  • Vermelden: Voornaam, Achternaam, team, kan alleen 28 december / kan alleen 29 december / kan beide dagen / kan niet aanwezig zijn. De definitieve speeltijden worden via de site bekend gemaakt nadat alle inschrijvingen zijn verwerkt.

Ouders en leiders/trainers zijn natuurlijk van harte welkom! Wij zoeken nog hulp om teams te begeleiden of wedstrijden te fluiten. Graag ook aanmelden via oliebolsvo@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdcommissie SVO