SVO zon2 – AGB

Voetbal is emotie, commotie zal je bedoelen.

Zonder een beetje commentaar en een beetje zeuren een wedstrijd voetballen is bijna onmogelijk, als het even niet mee zit zeuren mag een beetje, maar niet te veel.

Op het moment dat de gemoederen verhit beginnen te geraken is het zaak om de kalmte weer op te zoeken en niet op een bedenkelijk niveau mee gaan doen.

De scheidsrechter ( officieel van de KNVB ) had voor de wedstrijd alle instructies doorgenomen met trainers/leiders/aanvoerders/hulpscheidsrechters enz.

Maar na tien minuten ging het dan toch niet goed, dat de scheidsrechter het hards van allemaal kon schreeuwen hadden we echt niet verwacht.

Er was maar een persoon die weer tot bedare moest komen, de scheids.

Gelukkig hebben we de wedstrijd hervat, maar 11 tegen 11 was wel een foutje scheids.

Onfortuinlijk lag de tegentreffer er al in voor de scheids in de gaten kreeg dat de rode kaart niet al te serieus was genomen door AGB.

Uiteindelijk hebben we best wel een lekkere wedstrijd gespeeld. Mooie veld goals door een aantal goede uitgespeelde aanvallen. Een paar keer bracht de paal de redding voor SVO, mazzel mag je soms een beetje helpen. We hebben ook wel eens pech met een kans voor open doel.

Bij 5-2 vonden de gasten het genoeg, oneens met de laatste goal.

Toen te veel mensen het veld op waren gelopen vond de scheid het tien minuten voor tijd genoeg.

GWT ( gestaakt wegens wanordelijkheden ) nou maar hopen dat die tien minuten er niet meer toe doen.

De scheids had zijn dag niet, misschien te weinig gevoel bij het zuid Europees temperament.

De aanvoerder van AGB heeft na de wedstrijd zijn excuus gemaakt voor het chaotische verloop van de wedstrijd, dat vonden we dan wel weer klasse.

 

EdB

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.