JO13-2 pakt punten bij IJburg

Wegwerkzaamheden aan de ring houden ons niet tegen. Goede alternatieve routes zorgen ervoor dat een groot deel van het team op tijd in IJburg aankomt. Maar helaas niet het hele team. Twee spelers worstelen zich door een lange file en de Coentunnel en zijn nog onderweg als het startsignaal al klinkt. Het team start dus enigszins gehavend aan de wedstrijd. Niet alleen ontbreken er twee spelers maar …….ook de kledingtas staat nog in de file. Op het veld begint een bonte mix van spelers in thermo-ondergoed met rode hesjes aan de wedstrijd. Wedstrijdkleding of geen wedstrijdkleding, de JO13-2 laat zich niet uit het veld slaan. Extra gemotiveerd gaan de mannen vol in de aanval. IJburg wordt overrompelt door thermo-ondergoed en een fel spelend SVO team. Morris zet de tegenstander zo sterk onder druk dat deze in blinde paniek de bal in eigen doel rost; 0 – 1 voor Ouderkerk. Zinedine dolt zijn directe tegenstander. Na een onderschepping van Timo, versiert Tijn een hoekschop. Uit de hoekschop kopt Victor hard op doel. De keeper staat goed opgesteld en kan de bal pakken. Na het eerste kwartier wordt IJburg sterker (en de mist dikker). Bram, Matthijs, Mike en Wessel vangen de spitsen goed op en zorgen ervoor dat omschakeling snel kan plaatsvinden. Roemer en Dylan sturen Zinedine op rechts en Tijn op links keer op keer de diepte in. De druk van SVO houdt aan. Gesteund door het heugelijke nieuws dat de kledingtas is aangekomen, schiet Tijn het tweede doelpunt binnen; 0 – 2. De mist wordt steeds heviger en de cornervlaggen zijn al niet meer te zien. Nick krijgt nog een goede kans maar zijn schot gaat net naast. Na  de rust staat een strak gekleed blauw/wit team klaar en ook de mist is minder geworden. IJburg is ook goed uit  de rust gekomen en na een hoekschop vinden zij de aansluiting; 1 -2. Beide teams krijgen een paar kansen. Onze achterhoede houdt goed stand. Reau verdedigt goed op de bal en in de rebound die volgt wordt IJburg weer onder druk gezet. Een fout van de tegenstander wordt door Tijn genadeloos afgestraft; 1 – 3. Even later onderschept Wessel een bal en speelt die snel naar Dylan. Dylan weet de vrijstaande Victor te bereiken en Victor schiet het vierde SVO doelpunt binnen: 1 – 4. De laatste fase van de wedstrijd is een beetje rommelig. Matthijs maakt nog een schitterende sliding waardoor een goede kans van IJburg om zeep wordt geholpen. Uiteindelijk weet IJburg nog een keer te scoren. Eindstand 2 – 4.; een wonderbaarlijke wedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.