JO13-2 bekert verder

Vanaf het startsignaal zet SVO Roda 23 onder druk. Een eerste schot van Morris gaat net naast.  Daarna volgen nog diverse kansen en na een corner lijkt het wel een flipperkast. De keeper van Roda 23 staat goed opgesteld en weet tot drie keer toe de bal te keren.  Op het middenveld wordt de druk opgevoerd en Roemer, Mike en Victor veroveren veel ballen en sturen Tijn en Zinedine langs de lijn. Bij een wissel komt Nick het veld in en bij zijn eerste balcontact weet hij meteen te scoren. Nick schiet de bal met een prachtige krul via de paal in het doel; 1 – 0 voor SVO. SVO gaat door maar langzaam krijgt Roda 23 meer grip op het spel en wordt onze verdediging met Reau, Mathijs, Bram en Wessel getest. Maar tot echte kansen komt Roda 23 niet en in de eerste helft hoeft Miguel weinig reddingen te verrichten. Na een onderschepping van Dylan wordt Zinedine bereikt. Zinedine dolt zijn tegenstander en brengt de bal voor. Een schot van Victor kan nog net over de achterlijn worden weggewerkt en uit de corner die volgt kopt Nick net naast. Bijna was daar het tweede doelpunt. De uittrap van de keeper van Roda 23 wordt door Timo onderschept die de bal meteen naar Morris schiet. Het schot van Morris kan nog net door de keeper onschadelijk worden gemaakt. Gedurende de tweede helft wordt Roda 23 sterker. Ondanks goed getimede slidings van Matthijs en Wessel komen de spitsen van Roda 23 gevaarlijk dichtbij.  Het spel wordt feller en Roda 23 weet na discussie met de scheidsrechter een vrije trap te versieren die uiteindelijk tot een doelpunt leidt: 1 – 1. Het blijft spannend. Het spel wordt wat slordiger en Roda 23 krijgt nog een paar goede kansen, maar Miguel zorgt ervoor dat het een gelijkspel blijft waardoor JO 13-2 poulewinnaar is geworden en verder gaat in het bekertoernooi. Hard gewerkt!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.