JO13-1 REDT PUNT DOOR STERKE TWEEDE HELFT TEGEN RKAVIC

Een wedstrijd met twee gezichten vandaag.

De eerste helft zagen we een ploeg op het veld die, eerlijk is eerlijk, leuk voetbal liet zien wanneer we aan de bal waren maar dacht dat RKAVIC zich willoos zou laten wegspelen. De waarheid bleek anders. Onze Amstelveense buren vochten voor iedere bal, zochten met de lange bal continu de snelle aanvallers en doken op iedere losse bal. Wij hadden meer weg van een groep joggende veteranen. De 0-1 achterstand met de rust gaf weliswaar niet de juiste verhouding aan wanneer het op kwaliteit aankomt maar was op basis van vechtlust en instelling dik verdiend.

In de tweede helft stond er een ander SVO. De Blauw-Witten schoten fel uit de startblokken, drukten RKAVIC terug op de eigen helft en al snel was het topscorer Jonathan, vandaag als invaller begonnen, die de 1-1 binnenschoot. SV Ouderkerk bleef de rest van de wedstrijd jagen op de beslissende treffer. RKAVIC kwam er, op een enkele counter na, niet meer aan te pas.

De kansen, corners en doelpogingen van SVO waren niet meer op twee handen te tellen. Paal, lat en de hardwerkende verdediging voorkwamen dit. Dat de trainer van RKAVIC vijf minuten voor het einde zijn ploeg aanzette tot tijdrekken gaf aan dat RKAVIC bijzonder tevreden met het punt, via een omweg, terug naar Amstelveen ging.

Een lichte verdeeldheid bij de ploeg in de kleedkamer. Deels waren we tevreden met het opnieuw, terugkomen van een achterstand en de sterke 2e helft. Het gevoel dat wij ons met 4 gelijke spelen tegen mindere ploegen ernstig tekort doen overheerste echter.

Hopelijk kunnen we het tegen Legmeervogels en AFC opbrengen om vanaf het eerste fluitsignaal meer te brengen dan ons mooie voetbal. Wanneer we dit kunnen koppelen aan een gezonde portie strijd kunnen we tegen deze twee toppers nog mooie dingen gaan beleven.

Legmeervogels, here we come!!

14925534_343008479383205_5287978179481499357_n

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.