JO11-2 verslaat Buitenveldert

JO11-2 verslaat Buitenveldert

Feijo, Floris, Levi, Loek, Matsen, Otto, Sem, Thijs en Thijmen, wat hebben jullie fantastisch gestreden om te winnen van Buitenveldert!! Van de eerste tot de laatste minuut werd er gevochten voor iedere meter, en dat had deze keer eindelijk resultaat!

Tot nu toe liep het in de competitie nog niet zo lekker. Meestal werd met grote cijfers verloren. Een keer werd gelijkgespeeld, en een keer gewonnen, maar die tegenstander werd uit de competitie gehaald. Dus het werd tijd dat er eens een keer gewonnen werd. Onze mannen kwamen goed uit de startblokken, en al vroeg in de wedstrijd werd uit een mooie aanval de 0-1 gescoord. Maar Buitenveldert liet zien dat zij ook goed konden voetballen. Door het kleine veld waarop werd gespeeld, kon de bal snel naar voren worden gespeeld en kregen zij ook mooie kansen. De paal en lat redde ons team nog een paar keer, maar uiteindelijk werd er twee keer vlak na elkaar door Buitenveldert gescoord: 2-1. Maar omdat het spel snel heen en weer ging, kreeg Ouderkerk ook de nodige kansen. Gelukkig werd vlak voor de rust de terechte 2-2 gescoord.

Beide teams hadden er zoveel zin om te voetballen, dat zij aan een korte rustpauze genoeg hadden. En al snel golfde het spel weer heen en weer en werden aan beide kanten de nodige kansen genoteerd. Buitenveldert scoorde, en SVO maakte snel weer gelijk: 3-3. De aanvallers kregen weer een paar mooie kansen. De verdediging werkte hard om de aanvallers van de tegenstander geen doelkansen te geven, en de middenvelders renden of hun leven er van af hing. Ook hield de keeper een paar mooie schoten tegen, maar moest toch de 4-3 incasseren. Maar SVO zette onder de aanmoedigingen van de steeds enthousiaster wordende ouders nog eens een keer aan. En al snel viel de 4-4. Ook de ouders van Buitenveldert moedigden hun team goed aan, waardoor er een goede sfeer ontstond rond het veld. Beide teams kregen weer kansen, maar wij scoorden de 4-5. Met nog een paar minuten te gaan, werd nog een keer aangezet. En toen kwam het bevrijdende fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter. De overwinning was binnen! De tegenstanders vielen helemaal kapot op de grond, en er vloeiden de nodige tranen. En onze helden…. die doken feestend bovenop elkaar. Freek de trainer werd door alle meegereisde ouders gefeliciteerd, alsof het landskampioenschap was binnengehaald. Ook de coaches Maarten en Geert deelden in de feestvreugde. Een prachtige overwinning op een gelijkwaardige tegenstander.

En nu maar hopen dat Buitenveldert niet uit de competitie wordt genomen, zodat de eerste overwinning stand houdt….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.