Wedstrijdverslag Ouderkerk MO13-3 – DCG MO13-1

Zaterdag 8 oktober 2016, 10:00 uur
Auteur: Chantal (Bo)

Om 10 uur waren onze meiden van MO13-3 er klaar voor. De zon scheen en de temperatuur was goed om te spelen.

De Meiden van DCG MO13-1 hadden nog geen wedstrijd verloren en een hoog doelsaldo wat zou dat brengen… De meiden werden al wat geïntimideerd door de grote van sommige dames in het team van de tegenstander. Voordat we er erg in hadden was de wedstrijd al begonnen en stond het binnen tien minuten 0-6. Waar het aan lag? De tegenstander  was wel erg sterk.

De meiden die op kamp waren geweest hadden het zwaar. De vermoeidheid zat nog in de benen van het twee nachten niet slapen. Toch in de tegenaanval en helaas de bal ging er niet in. Na 20 minuten stond het 0-10 maar onze aanvoerder Mia wist er tussendoor te glippen en ja hoor, een prachtige goal en het staat 1-10. De meiden kregen weer wat moed, maar helaas bij rust staat het 1-14.

Het is weer een discussie wie er op keep moet en Bo werpt zich als vrijwilliger op om in het goal te gaan staan. En wat was ze fanatiek. Ze pakte het serieus op.

De tweede helft gaat gelukkig al wat beter.  Een mooie rush van Jeanny en een mooi schot van Daniëlle. Mia weet er weer doorheen te breken en scoort 2-16. Na veel mooie reddingen van Bo helaas toch nog 3 doelpuntjes tegen in de tweede helft. Uiteindelijk is het 2-17 geworden. De meiden accepteren hun verlies. De tegenpartij was gewoon te sterk. Er was weinig aan te doen.

Wat ze geleerd hebben van deze wedstrijd, is dat zij ook beter kunnen worden!

Dus op naar de volgende wedstrijd!