SVO zon2 – Ankaraspor ( 3-0) 5-0

Met in gedachten dat we nog geen wedstrijd hebben verloren en ons team groeiende is, begonnen we met bijna iedereen fit aan de aftrap. Het betere veld spel van SVO resulteerde in de 25ste minuut in de eerste treffer. Na een aantal 100% kansen, dan eindelijk de eerste goal.

Eigenlijk is het matige voetballen van de tegenstander de grootste reden dat de score elke vijf minuten hoger werd. We hebben een aantal spelers met een neusje voor de goal en dit keer waren het Imad 2x en Tristan 1x die in de eerste helft de stand op 3-0 zetten.

Na de rust hadden we eigenlijk kunnen uitlopen naar dubbele cijfers en dat wil je eigenlijk aan al je tegenstanders in de poule wel laten zien dat SVO de tegenstander op de slachtbank legt.

We hebben in de tweede helft te weinig het balletje laten rollen, ons in slaap laten sukkelen en de tegenstander niet kapot gespeeld. Wel heeft Imad er nog even twee bij geprikt, een hattrick.

 

Het wordt tijd om de druk op te voeren, wil je blijven winnen zal de selectie moeten groeien in aantal, blijven trainen, goed omgaan met blessures. Zodat de trainers winnaars kunnen blijven opstellen.

Ik wil dan ook vermelden dat geen speler van SVOzon2 en SVOzon1 een kaart heeft gekregen.

EB

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.