SVO JO 13-2 – WV-HEDW JO13-3 3 – 7

Onze tegenstander begint agressief aan de wedstrijd en zet meteen druk. De defensie met Bram, Matthijs, Reau en Wessel wordt getest en doorstaat de eerste aanvalsgolven. Miguel redt een paar moeilijke ballen. Maar uit een corner komt WV-HEDW toch op een 0 – 1 voorsprong. Daarna gaan zij goed door en twee afstandsschoten zorgen ervoor dat ze verder uitlopen. Vanaf dat moment komen onze mannen beter in de wedstrijd en volgen er enkele kansen voor Ouderkerk. Dylan stuurt Zinedine de diepte in en Zinedine speelt zijn directe tegenstander uit en creëert een paar goede kansen. De keeper weet zijn inzet echter te keren en ook de rebound van Morris wordt gestopt. De wedstrijd wordt steeds evenwichtiger en beide teams krijgen goede kansen. WV-HEDW is effectiever in de afwerking mede door een paar goede afstandsschoten waardoor de ruststand 0 – 5 wordt.  In de rust weet Luke de mannen weer te motiveren en ondanks de grote achterstand gaat SVO de strijd opnieuw aan. Aanvankelijk nog enigszins aarzelend waardoor de score oploopt tot 0 – 6 maar daarna keert het beeld van de wedstrijd. De mannen zijn zeer strijdlustig. De keeper van WV-HEDW moet vol aan de bak maar keert een paar pogingen van Tijn en Victor. Een prachtig schot van Nick brengt het verlossende eerste doelpunt. Daarna gaat SVO door.  Op het middenveld winnen Roemer en Victor de duels. Achterin knokken Mike en Wessel voor elke bal en komt de tegenstander nauwelijks meer tot een schot. SVO komt dichterbij en Tijn scoort het tweede doelpunt. En SVO gaat door en blijft aandringen. De mannen blijven fel spelen en na een snelle uittrap van Miguel brengt Morris de eindscore van 3 – 7 op het scorebord.

Na een timide start van de wedstrijd was de tweede helft prima. Op naar de volgende wedstrijd!

 

 

groet

 

Ron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.