SVO JO 13-2 – DRC JO13-1 0 -2

Als gevolg van de herfstvakantie en blessures wordt het team versterkt door Mike, Martin en Bram die alle drie zeer gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen.  In het begin vindt de strijd vooral op het middenveld plaats maar langzaam maar zeker wordt onze aanval sterker. Na 5 minuten krijgt Nick de eerste kans; zijn schot gaat net naast. Ook de aanval van DRC wordt sterker, maar onze verdedigers Reau, Matthijs, Bram en Wessel staan goed opgesteld. Toch kan DRC tot een afstandsschot komen. Miguel tikt de bal prachtig uit de hoek. Klasse redding! Daarna krijgt SVO diverse kansen.  Een doelpunt lijkt in de lucht te hangen met schoten van Victor en Nick die net naast gaan.  Na een mooie pass van Timo speelt Zinedine zijn man uit. Zijn schot wordt door de keeper gekeerd. In de rebound kan Victor nog uithalen. Helaas gaat ook dit schot net naast.  Na een pass van Tijn schiet Nick nog op het dak van de goal. Het zit ook niet mee…. In de tweede helft krijgen zowel SVO als DRC kansen en uiteindelijk komt DRC op voorsprong: 0 – 1. Maar SVO gaat goed door. Op het middenveld verovert Roemer veel ballen en Mike en Nick creëren een paar kansen die door DRC nauwelijks tot een corner kunnen worden verwerkt. Net op het moment dat de gelijkmaker in de lucht hangt, scoort DRC de 0 – 2.  De bal zakte net te vroeg voor SVO om er meer mee te doen. SVO krijgt nog een paar kansen  waaruit helaas niet gescoord wordt. De mannen doen zichzelf te kort. Een gelijkspel was verdiend geweest maar een stijgende lijn is duidelijk zichtbaar. Op naar de volgende wedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.