Foto Dick Backer

Ron Blaauw begon met een ½ pagina advertentie in ons clubblad, daarna een 570cm groot reclamebord en nu dus ook shirtsponsor van VR2, we kunnen de Gastrobar’s van Ron niet meer over het hoofd zien, als we dat al deden.

Wat allemaal begon in Ouderkerk is inmiddels een horecaketen op hoog niveau waar menig sv Ouderkerker graag vertoeft. Inmiddels is de laatste loot aan de boom

”Ron Gastrobar Paris” aan het Kleine  Gartmanplantsoen (Leidseplein)  geopend met Franse bistrogerechten die je niet meer zo vaak op de kaart ziet staan denk aan, kikkerbillen, slakken, oesters en fruit de mer.

2 gedachten over “Ron Gastrobar Sophia, Oriental, Indonesia en Paris shirtsponsor van sv Ouderkerk VR2