JUMBO – sv Ouderkerk voetbal actie

Foto Dick Backer

Wegens succes herhaald en verder uitgebreid

Veel van onze leden hebben om een herhaling van deze actie gevraagd omdat ze nog niet klaar waren met sparen en toch graag de exclusieve

sv Ouderkerk wedstrijdbal willen bezitten.

Wie wil er nu niet zo’n mooie en unieke sv Ouderkerk wedstrijdbal.

Zegeltjes sparen dus bij de JUMBO de JUMBO heeft er alvast 2 opgeplakt zodat je sneller over je bal kunt beschikken.

Vraag je ouders, je Opa en Oma, je buurvrouwen alles en iedereen om zegeltjes te sparen bij de JUMBO, zodat je voor slechts € 12,99  i.p.v. voor € 32,98  echte sv Ouderkerk wedstrijdbal in je bezit krijgt.

Nieuw de JUMBO – sv Ouderkerk MINI-voetbal

Om je balvaardigheid te verhogen, wat een noodzaak is als je nauwkeuriger wilt spelen en aanvallen. Inmiddels zeer populair en bekend bij alle voetballers van de wereld.

Voor € 5,99 i.p.v. € 12,95 voor de MINI-voetbal en slechts 10 zegeltjes.

Jumbo – sv Ouderkerk ballenactie op het Sluisplein

Op zaterdag 15 oktober is het extra gezellig bij de JUMBO op het Sluisplein voor de deur.

Op deze zaterdag is er vanaf 10.00 uur een voetbalveldje met een klein doeltje voor de deur van de supermarkt waarop geschoten mag worden om extra zegeltjes te verdienen en dus sneller jouw sv Ouderkerk bal in je bezit te krijgen. Op deze dag worden de ballen ook ter plaatse verkocht tegen inlevering van een spaarkaart.

Het geheel is feestelijk aangekleed en er zal ook sv Ouderkerk jeugd aanwezig zijn om het geheel te begeleiden, kom op zaterdag 15 oktober naar de JUMBO op het Sluisplein.

De zegeltjesactieperiode in de JUMBO loopt van

maandag 10 oktober t/m zondag 4 december.

Het inwisselen van de spaarkaart en het ophalen van je bal geschiet alleen  bij sv Ouderkerk op zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur op de volgende zaterdagen

22 en 29 Oktober

5 – 12 – 19 november

3 en 10 december