JO13-2 wint ook de tweede bekerwedstrijd

RKAVIC JO-13 2 is de tegenstander. Meteen na de aftrap al komt SVO op voorsprong. Hoewel de keeper de eerste inzet van Nick nog weet te keren wordt de bal er in tweede instantie alsnog ingeschoten. 1 – 0. SVO blijft druk zetten en krijgt diverse kansen op 2 – 0. Een mooie driehoek via Roemer, Dylan en Zinedine belandt net naast het doel.  Uit een counter komt RKAVIC op gelijke hoogte. SVO laat zich niet uit het veld slaan en gaat goed door. De druk op het doel van RKAVIC neemt toe en na een steekballetje van Victor maakt Morris de 2 – 1. Een kopbal van de sterk spelende Mike gaat net naast, maar een minuut later is het wel raak door Mike Martijn: 3 – 1. In de tweede helft wordt SVO nog sterker. Onze verdedigers Bram, Matthijs, Reau en Wessel zetten de tegenstander al rond de middenlijn vast zodat Miguel nauwelijks meer in actie hoeft te komen. Een vrije trap van Nick zorgt voor het vierde SVO doelpunt: 4 – 1. Daarna gaat het snel. Met strakke passes sturen Timo en Roemer de aanvallers de diepte in.  Uit een mooie driehoek van Wessel, Mike en Morris weet Morris te scoren: 5 – 1. Vlak daarna maakt Victor 5 – 1, scoort Morris 6 – 1 en scoort Victor na een pass van Morris 7 – 1. SVO is ontketend. RKAVIC komt er niet meer uit en vooral Victor heeft de smaak te pakken. Doellijntechnologie was bijna noodzakelijk want zijn afstandschot komt via de lat net achter de doellijn terecht: 8 – 1.  Twee minuten later haalt, man of the match, Victor nog een keer uit voor een snoeihard schot in de kruising a la Roberto Carlos: 9 – 1. En nog is de honger naar doelpunten niet gestild. Roemer schiet op doel en ondanks gerommel op de doellijn waar Mike nog als stoorzender werkt, weet RKAVIC de bal niet meer weg te werken: 10 -1 .  In de slotminuten van de wedstrijd brengt Timo de eindstand op 11 -1! Veel doelpunten maar vooral ook mooi overgespeeld en hard gewerkt. Complimenten aan het hele team en Luke!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.