JO13-1 HAALT BELANGRIJKE PUNTEN TEGEN ABCOUDE

Vandaag stond voor ons team een belangrijke wedstrijd op het programma. De komende weken treffen we alle top ploegen en om niet vroeg in het seizoen de aansluiting met de top 3 te verliezen moest er vandaag gewonnen worden van Abcoude.

Deze week was er getraind en geoefend onder leiding van Nicky Bartens. Om deze week in stijl af te sluiten was hij ook vandaag van de partij zodat A&A zich voor en tijdens de wedstrijd konden richten op andere belangrijke zaken zoals koffie drinken, hesjes aangeven en in “tv stijl” high fives uitdelen bij doelpunten.

JO13-1 stelde vandaag niet teleur. De eerste helft waren we oppermachtig. Abcoude kwam niet in het spel voor. SVO combineerde goed, kreeg een dozijn kansen en stond bij uitbraken van FC Abcoude op het middenveld goed opgesteld. Gelukkig betoonden we ons zelf dit keer wel. Via Jonathan (zijn 4e van de competitie alweer) en aanvoerder Ziva stapten we met een comfortabele 2-0 de kleedkamer in.

De tweede helft namen we iets gas terug en werd het voor de neutrale toeschouwer een vermakelijke wedstrijd. Ouderkerk was de betere ploeg, combineerde goed maar kreeg de bal er niet meer in. Abcoude beet wat meer van zich af en scoorde, het enige schot op ons doel vandaag, van afstand zowaar de 2-1. Uit het feit dat zij na deze aansluitingstreffer geen haast maakten bleek al dat Abcoude zich had neergelegd bij een nederlaag.

Een goede wedstrijd vandaag. Met de komende wedstrijden voor de boeg is er voor onze ploeg eigenlijk nog maar éen belangrijk aandachtspunt: SCOREN! Het voetbal ziet er, bij vlagen, prachtig uit. Er wordt door iedereen keihard gewerkt en ook buiten het veld en op de trainingen vormen spelers en begeleiders een prettig team. Complimenten voor iedereen zijn dan ook meer dan terecht.

Nicky, bedankt voor het waarnemen deze week! De komende weken gaat uw favoriete ploeg proberen zich naar de top van de 1e klasse te spelen. Wordt vervolgd!

14522781_324564961227557_1124672866596700756_n

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.