Geuzenmiddenmeer JO 13-1 pakt de punten tegen SVO JO 13-2

Nadat de pasjes goed gecontroleerd zijn (als gevolg waarvan een speler van Geuzenmiddenmeer niet mag meedoen) en met bijna een kwartier vertraging kan de wedstrijd beginnen. De eerste minuten van de wedstrijd zijn voor SVO. De verdediging schuift goed door en Bram en Dylan tikken mooi over en sturen Zinedine met een mooie pass de diepte in. Zinedine kapt zijn directe tegenstander en vervolgens nog een verdediger uit en legt de bal terug op Victor. Via een verdediger gaat de bal net naast. Uit de corner die volgt komt nog een kopkans, maar ook die gaat net naast. SVO krijgt nog diverse kansen. Even later komt Geuzenmiddenmeer tot vlakbij onze keeper. Onze verdedigers lijken de inzet onschadelijk te maken, maar de scheidsrechter ziet een overtreding in de verdedigende actie en legt de bal op de stip. De penalty wordt hard ingeschoten. Miguel zit in de goede hoek. De bal is echter te goed geplaatst: 1 – 0. Na dit moment kantelt de wedstrijd enigszins en wordt Geuzenmiddenmeer gevaarlijker. De scheidsrechter grijpt veel in en besluit tot een vrije trap. Onze muur staat goed opgesteld en de bal kan worden weggewerkt. Een uitbraak via Mike en Tijn leidt tot een mooi schot, maar de keeper kan de bal in tweede instantie nog net voor de voeten van de aanstormende Morris wegkapen. Net op het moment als SVO weer wat meer druk probeert te zetten scoort Geuzenmiddenmeer het tweede doelpunt: 2 – 0. Geuzenmiddenmeer krijgt nog paar vrije trappen mee, maar weet hier niet uit te scoren. Bram en Matthijs verdedigen keurig op de bal en maken de aanvallers onschadelijk.  Roemer is fel op het middenveld en verovert veel ballen. Na een mooie kaats van Reau naar Timo, krijgt in eerste instantie Tijn nog een mogelijkheid en in tweede instantie in de rebound Victor nog een schotkans. Maar het zit niet mee en de bal gaat net naast.  Een door de grensrechter als buitenspel beoordeelde situatie wordt door de arbiter overruled en uit deze aanval wordt helaas de 3 – 0 gescoord. SVO zorgt ervoor dat de keeper van Geuzenmiddenmeer het nog druk krijgt en zijn harde ‘ LOS’  kreet, klinkt steeds vaker. Een schot van Nick kan worden weggewerkt. De druk neemt weer toe. Een handsbal van een Geuzenmiddenmeerverdediger wordt helaas niet gezien, maar SVO speelt goed door. Na een mooie pass van Wessel kan Victor richting keeper. De keeper wordt omspeeld en de bal wordt hard voorgegeven. Morris schiet de bal mooi in en zijn inzet kan nog net van de lijn worden gehaald. Het blijft bij 3 – 0. Ondanks het resultaat is er goed gevoetbald en waren de teams zeker gelijkwaardig. De omstandigheden waren helaas niet altijd in ons voordeel. Op naar de volgende wedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.