AED Workshop gemist?

Voor diegene die de AED Workshop hebben gemist of verhinderd waren bestaat er de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden. U kunt zich aanmelden op de website van Coherente. De cursus start op 6 december 2016.

Indien u zich aanmeldt verzoeken wij tevens een mail te sturen naar medisch@svouderkerk.com, zodat u bij sv Ouderkerk staat geregistreerd als hulpverlener.

Heeft u in de voorgaande jaren al een cursus gevolgd? Dan kunt u zich tevens aannmelden voor de opfriscursus.

Met vriendelijke groet,

De medische commissie

Hulp binnen 6 minuten
Elke week worden driehonderd Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Vaak is dit in of rond het huis. Snelle en adequate hulp is van levensbelang. Als er binnen 6 minuten na een hartstilstand gereanimeerd wordt, is de kans op overleving voor het slachtoffer veel groter (50 tot 70% in plaats van 5 tot 10%). Het is daarom heel belangrijk om hulp dichtbij huis te hebben.